GermanZačetna stran
27.01.2013

Stari 8 tednov wassat !

wassat - to pomeni, da je čas za slovo...
...................

8 Wochen alt sein - es ist der Abschluß-Zeit da wassat ...
...................


To je zagotovo čas, ko malo boli srce...najbrž vsakega vzreditelja in zagotovo vsakega tistega, ki se za kosmate otročiče trudi in njihovo 8 tedensko odraščanje jemlje odgovorno. Se pa kakšnemu srečnežu zgodi tudi - to vam lahko povem iz prve roke - da sploh ni tako smile !!!

Kar se mene tiče, so moje roke zadnje dni postale precej hrapave...saj je bilo velikokrat treba prijeti za vedro,vodo in cunje...ter neumorno čistiti; poleg vsega drugega. Pa kaj bi to! Bomo že namazali dlani z žaubami...

Torej, kar se mene tiče, je ta vikend bil zagotovo bolj srečen, kot kaj drugega. Ker takšne lastnike za Carambine mladičke najdeš le še z "veliko lučjo", kot temu v prispodobi rečemo. Če smo si jih z našim odnosom in delom "zaslužili", potem lahko dopišem le: da sva se z Dušanom z veseljem potrudila in da se vsem, ki ste pravkar in tistim, ki boste v naslednjih dneh postali lastniki malih C-jev "grofov Celjskih" - zahvaljujeva za zaupanje!

Lepo, da smo se našli in da smo postali družina!

Naša sreča je dejansko velika, vsak mali kosmatinček je dobil skrben, topel in ljubeč dom. In to je zares velika sreča za nas...največje plačilo za trud in skrb minulih tednov, mesecev.

Ne bom pisala "velikih besed" kaj vse mi ob in z mladičkom bodočemu lastniku nudimo ali koliko si prizadevamo za dobrobit tega ali onega oz. pasme same ... Itak je samo po sebi vendarle logično - da je le najboljše in najbolj skrbno komaj dovolj dobro, ko gre za vašega mladička / potomca naše psičke Carambe... torej, ko gre za "malega grofa Celjskega".


Moj fotoaparat ali bolje njegov objektiv je vendarle uspel tudi kaj posneti in v minulih dneh sem zbrala nekaj utrinkov. In ker fotografije povedo več kot le puste besede, vas vabim, da si jih pogledate.

Direndaj

Očka Hektor na obisku

Naš veliki brat

Naše zadnje skupno jutro-1

Naše zadnje skupno jutro-2

Izlet z Mirjam & Vanjo-1

Izlet z Mirjam & Vanjo-2

Vanja in 6 hovawartov

nazaj


Content Management Powered by CuteNews

 

 

aktualno hovawart mi o nas naši psi razstave šolanje galerija kontakt hovi artikli pasja ležišča

2005 - 2013 © hovawart.si. Vse pravice pridržane.