GermanZačetna stran
17.10.2010

Izjemen kompliment iz Nizozemske!

Bellfast je v minulih dneh imel obisk od zelo daleč...


K nam so prišli vzreditelji iz Nizozemske, ki so izmed vseh odličnih, kvalitetnih in renomiranih vzrejnih samcev iz držav IHF (Mednarodna zveza hovawartov), odločili ravno za našega Bellfasta! Za eventuelno rezervo so želeli njegovega sina z imenom Berlingo Milas Moravia, lastnice Ljube Belič iz Ljubljane.


Bellfast von der Haselhöhe & Avanti von der Schweppenburg, 15. 10.2010K nam sta prišla g. Ari in ga Jillian, vzreditelja van de Bremmerstee. Gospod Ari je predsednik Nizozemskega hovawart kluba.


Torej res velik kompliment za nas.

Ni se zgodilo prvič, da so k nam prišli renomirani vzreditelji...a tokrat sem bila izjemno vesela in seveda zelo ponosna. Nikoli nisem pričakovala, da se bodo stvari obrnila tako: ko smo iskali drugega psa in našli Bellfasta, nisem imela posebno velikih ambicij ali visokih ciljev!!! Vse se je odvijalo spontano in se počasi nadgrajevalo. Ker nemogoče si je kupiti šampiona, ki bo naj-naj in super uspešen! V življenju vsakega psa in psice je mnogo "če-jev" in z gotovostjo nihče nikomur ne more zagotoviti, da bo prav tisti mladiček bodoči prvak.


Chanti (Avanti von der Schweppenburg), zopet doma na Nizozemskem...hmmm...

Vsekakor pa lastnik, ki se odgovorno in z veseljem loti izbora, nakupa, vzgoje, šolanja, razstavljanja svojega psa ali psice...nekoč žanje uspehe!

Naj posebej povdarim, da je pomemben že izbor staršev in nato mladička...brez tega ne gre...in še kanček sreče prav pride, kot vedno v življenju.

nazaj


Content Management Powered by CuteNews

 

 

aktualno hovawart mi o nas naši psi razstave šolanje galerija kontakt hovi artikli pasja ležišča

2005 - 2013 © hovawart.si. Vse pravice pridržane.